Firmax 3 Cream


RAWAT MASALAH ANDA SEKARANG JUGA SEBELUM TERLAMBAT!!!

KLIK SINI UNTUK => ORDER FIRMAX3 DENGAN SEGERA

INGIN LIHAT PERUBAHAN KEPADA KESIHATAN DIRI ATAU ORANG TERSAYANG?

Sudah Bermacam Produk Atau Cara Sudah Diikhtiarkan Tetapi Tiada Perubahan?

SEKARANG ANDA SUDAH DIBAWA KEPADA *PENAWAR* UNTUK PELBAGAI MASALAH KESIHATAN ANDA.

INILAH SESUATU YANG ANDA CARI-CARI SELAMA INI. JANGAN BIARKAN DIRI ATAU KELUARGA ANDA TERUS MENDERITA. INILAH *IKHTIAR* TERBAIK YANG DIANUGERAHKAN ALLAH UNTUK KITA SEMUA.

 

FIRMAX3 CREAM

Firmax3

Tak Perlu Minum/Makan Hanya Sapu/Oles Di Nadi2 Utama Sahaja. Pelbagai Masalah Kesihatan Seperti Di Bawah Firmax3 Berjaya Bantu. Lihat Bermacam Testimoni Di Bawah.

Firmax3 terbukti dapat merawat pelbagai jenis penyakit, antaranya:

KENCING MANIS

DARAH TINGGI

SAKIT JANTUNG

KANSER

GOUT/ATHRITIS SENDI

PROSTAT

RESDUNG

STROKE/PARKINSON

GASTRIK/MASALAH USUS

ASMA/LELAH

MASALAH KULIT/EKZEMA

TIROID

SENGGUGUT

BUAH PINGGANG

SAKIT SARAF

MASALAH KEHAMILAN

FIBROID/CYST

JERAWAT/JERAGAT

SEMBELIT/BUASIR

MIGRAIN

ALERGI MAKANAN

ISOMNIA

OBESITI

SAWAN

KAYAP

AUTISMA

MENEGANGKAN PAYUDARA

MENAIKKAN PINGGUL

MENAIKKAN SERI WAJAH

MENCERAHKAN KULIT

MENAMBAH SELERA SEKS

Pendek kata pelbagai masalah kesihatan boleh diusahakan menggunakan krim Firmax3. Belum cuba belum tahu dah cuba anda lah testimoni untuk diri anda sendiri. Sudah lebih 3 tahun dipasaran kerana terlalu ramai yang berpuas hati dan mendapat manfaatnya.


LIHAT TESTIMONI DI SINI


FIRMAX3


Firmax3

Firmax3 cream merupakan revolusi terbaru produk kesihatan hasilan teknologi nano. Firmax3 adalah formulasi daripada 13 ramuan semulajadi terdiri dari tumbuhan2 terpilih yang mempunyai pelbagai jenis khasiat untuk kesihatan dan diakui melalui penyelidikan sains.

Proses penghasilan krim Firmax 3 menggunakan teknologi nano menjadikan Firmax 3 cream mempunyai texture yang sangat halus dan senang meresap ke dalam salur darah hanya melalui sapuan/olesan di nadi-nadi anggota badan penggunanya menyebabkan ianya sangat cepat bertindak merawat pelbagai jenis penyakit terutamanya yang berkaitan dengan masalah ketidakstabilan hormon.


APA YANG MEMBUATKAN FIRMAX 3 CREAM NI SANGAT MUJARAB IALAH RAMUAN SEMULAJADI YANG TERKANDUNG DI DALAMNYA


kegelia africana*Kigelia Africana Extract*

Membantu mengencangkan dan melembutkan kulit, tindak balasnya dengan hormon berfungsi menghilangkan sel parut seterusnya mengembalikan ketegangan dan kekenyalan kulit.
# KENAPA KEGELIA AFRICANA EXTRACT TERBAIK DALAM RAWATAN UNTUK KULIT ?
KEGELIA AFRICANA ditanam di sub sahara africa, pokok kegelia africana menghasilkan bunga dan buah yang besar, orang-orang asli dirantau ini telah lama mengunakan sebagai perubatan dan kosmetik. Banyak syarikat kosmetik di Eropah telah mengakui ektract kegelia dapat membantu sistem pemulihan kulit. Penyelidikan perubatan juga telah mendedahkan bukti bahawa kegelia ektract berkesan dalam membantu merawat kanser meloma dan kanser kulit, MEMBANTU MENGANJALKAN KULIT. Satu pasukan lima saintis india menjalankan kajian siantifik meliputi kajian extract kegelia di pusat perubatan kosmeseutikal, dalam laporan mereka yang disiarkan pada 2009 NATURAL PRODUCT RADIANCE yang juga dikenali pada 2011 sebagai INDIAN JURNAL OF NATURAL PRODUCT RESOURCES, mereka memetik kajian yang mendapati bahan aktif kegelia termasuk saponon, flavonoid leteolin dan qlientin prtokimia ini membantu mengukuhkan dan menstabilkan gentian kologen yang menyokong kulit..sekaligus membantu menganjalkan kulit. Beberapa kajian mendapati bahawa terutamanya extract kegelia berkesan mengukuhkan bhg dalam kulit dan menganjalkan payudara. MENCEGAH KANSER KULIT DAN KANSER PAYUDARA, penyelidikan di Ireland utara dalam kajian mereka untuk menilai keupayaan pelbagai sebatian daripada extract kegelia dapat menghentikan penyebaran sel kanser kulit. Menurut kajian ini juga melibatkan pengamal perubatan moden dan tradisional extract kegelia boleh merawat kanser kulit dan ganguan penyakit kulit yang lain. Kajian terhadap beberapa sebatian extract kegelia dan diuji terhadap sel-sel kanser dimakmal mendapati sifat-sifat anti kanser yang ketara dari pelbagai sebatian termasuk antaranya insocoumarins, demethylkigelin, krgelin, oleic, henicosanoic fatty acids, ferulic acid ,furanaphthoquinone2, hydvoxyethyl ,nephtho,fulan4 ,9 dione dalam penemuan mereka yang disiarkan dalam isy 2010 PLANTA MEDICA ,penyelidikan menyatakan furonaphthoquinone amat berkesan melawan sel-sel kanser payudara.
– Pengarang 2009 NATURAL PRODUCT RADIANCE.

manjakani*Manjakani*
Membaiki tisu mukosa dan sebagai pencegah penyakit. Manjakani juga membantu dalam proses pemulihan tisu yang rusak.

pegaga*Pegaga (Centella Asiatica)*
Tinggi Vitamin A and C. Membantu proses keratinization dan penyembuhan. Meningkatkan sintesis kolagen secara alami.

yam liar*Yam Liar (Dioscorea Villosa)*
Kandungan aktifnya, diosgenin boleh ditukarkan kepada phytohormone dengan aktiviti progesterone. Meningkatkan metabolisma. Antioksidan dan merehatkan otot.

alovera*Aloe Vera*
Agen pelembap dalam produk perawatan kulit. Menegangkan, merangsang dan memperbaharui kulit untuk kelihatan muda.

epal*Sel Asas Epal*
Kandungan sel asas dalam Epal adalah tinggi. Sel asas tumbuhan seperti sel asas manusia berfungsi untuk membentuk sel yang baru.

tongkatali*Tongkat Ali Eurycoma Longifolia*
Diakui membantu dalam pembentukan hormon, Ia digunakan untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.

soya*Ekstrak Soya*
Soya mempunyai kandungan yang hampir sama dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones boleh ditukarkan kepada pytohormone oleh estrogen. Menambah Estrogen badan. Selain itu ia membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen, juga sebagai agen pemutih dan pelembap.


kollagen*Kollagen*
Kollagen membantu proses pengantian  “soft tissue” dan kartilage yang rusak.  Menggantikan sel parut dengan sel yang baru dan sihat.

vitamina*Vitamin A*
Membantu kulit melawan kerusakan akibat radikal bebas. Vitamin A larut dalam lemak membantu pembentukan sel baru kulit.

vitaminb3*Vitamin B3*
Vitamin B3 diperlukan untuk pernafasan sel, membantu penghasilan tenaga dan metabolisma karbohidrat, lemak dan protein, peredaran darah yang sempurna dan kulit yang sihat. Berkesan untuk merawat kadar kolesterol darah dan mencegah sakit jantung.

vitamine*Vitamin E*
Membantu mengurangkan kesan “stretch marks” juga menghalang kesan “age spots”, mengimbangi minyak pada kulit, mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.

vitaminb5*Vitamin B5*
Berperanan mengawal kandungan kolesterol jenis (LDL, HDL) di dalam salur darah. Selain lemak, Vitamin B5 juga digunakan oleh badan untuk proses pemecahan karbohidrat dan protein kepada tenaga. Juga kebiasaannya digunakan dalam merawat dan mencegah jerawat.

### 13 Ramuan Semuladi Firmax3 Menjadikannya Sangat Hebat Dan Berkesan Untuk Merawat Pelbagai Jenis Penyakit. InsyaAllah Firmax3 Cream adalah ikhtiar terbaik setelah kita bergantung dan berserah kepadanyaNya.


LIHAT TESTIMONI DI SINI


CARA PENGGUNAAN FIRMAX3 CREAM


HANYA DENGAN SAPUAN DI NADI TERUS MERESAP KE DLM SALURAN DARAH & DENGAN CEPAT MERAWAT PENYAKIT


Cara guna firmax3

SAPUAN ASAS

1. DI NADI PERGELANGAN KIRI TANGAN (Lawan pusingan jam)
2. DI NADI LEHER KIRI DAN KANAN (dari bawah urut keatas) DAN
3. DI PERUT (calit 4 point keliling pusat -3 jari dari pusat)
INI PENTING, sapuan asas.
KEKERAPAN: PAGI, PTG ATAU MALAM SEBAIKNYA SELEPAS MANDI.

 

### Sapuan Mengikut Penyakit. Sila Berhubung Dengan Kami  Setelah Mendapatkan Firmax3.

firmax3


Cantik dan Sihat  Bermula Dari Hormon yang Seimbang


Ramai yang mengabaikan masalah kesihatan yang berkaitan dengan ketidakseimbangan hormon dalam badan. Hormon adalah rembesan endokrin yang bertindak mengawal dan mengatur berbagai sistem dalam tubuh. Terdapat berbagai jenis hormon dalam badan kita yang masing-masing mempunyai fungsi yang unik.

Hormon Yang Tidak Seimbang Disebabkan Beberapa Faktor Seperti:

  1. Bertambahnya Usia
  2. Pola makan yang tidak sihat
  3. Pengambilan alkohol dan nikotin
  4. Kurangnya bersenam
  5. Pencemaran alam sekitar
  6. Radiasi
  7. Makanan segera atau fast food

Masalah Kesehatan dan Kecantikan Akibat Hormon Yang Tidak Seimbang

Penuaan, sakit sendi, sakit pinggang, kuku pecah-pecah, mudah stress, lingkar hitam di bawah mata, kulit kusam, tulang rapuh, keletihan, berat badan naik, tiroid, fibroid, masalah kesuburan, jerawat, sinusitis dan sebagainya.

Fase menopause (Sering murung, masalah tulang rapuh, rambut rontok, kulit keriput, muncul bintik-bintik hitam di kulit, gatal-gatal, vagina mengering dan sebagainya).

Munculnya tanda-tanda andropause (keletihan, ghairah sex menurun, wajah murung, perasaan tidak ceria, daya ingatan terganggu, masalah kesihatan jantung).

Munculnya sindrom metabolik (kencing manis, kolesterol tinggi, obesiti, darah tinggi dan sebagainya).

Dengan terapi pemulihan hormon melalui pengolesan krim FIRMAX 3, menjadikan seseorang kelihatan lebih awet muda, kembali bersemangat, meningkatkan kualiti struktur kulit agar tampak lebih segar, ingatan menjadi kuat, imuniti badan meningkat dan dapat memulihkan penglihatan yang kabur.

Cream Firmax3 hadir sebagai bintang baru dalam bio-perubatan, lebih efektif dan terbukti. Kandungan istimewanya diketahui mengimbangi pengeluaran hormon secukupnya untuk kesihatan dan kehidupan yang sempurna. Juga sebagai pencegah penyakit, menukarkan phytohormone, mengimbangi metabolisme, antioksidan dan merehatkan otot.

Setiap partikel bahan kandungan yang digunakan cream Firmax3 “dipecah” dengan teknologi nano sehingga membuatnya semakin “SUPER HALUS” sehingga ketika di oleskan pada kulit langsung merembes ke peredaran darah yang menyerap dan bertindak secara langsung sebagai anti penuaan, serta membantu mencerahkan dan membuat wajah tampak lebih berseri sekaligus membantu perawatan berbagai macam penyakit.

NAK CANTIK, SIHAT, KULIT CERAH BERSERI-SERI? GUNA FIRMAX 3 CREAM. DIJAMIN PUAS HATI!

firmax3 price

PENGHANTARAN SETIAP HARI BEKERJA CEPAT DAN PANTAS BY POS LAJU >>>

 

***Sila share produk Firmax3 Cream ini kpd kenalan anda yg mungkin amat memerlukannya!!!